by Акарасу Сря Авг 08, 2012 8:54 am
Нищо не казвате за новите неща по форума... ако искате някоя специална песен да сложа на началната страница - просто ми я пратете, ще ги сменям по-често(само че да са азиатски песни или ако са американски поне да са някакви АMVта на Наруто, че иначе ми се губи атмосферата на шиноби форум =)
Иначе - ако сте ми чели постовете - Миказдуки ще атакуват Мейкю с Мататаби(поне това се опитват, ама не е ясно, дали ще им мине номерът). Сега имам да напиша и пусна още един пост с Акарасу(може и да го разделя на две, ако стане прекалено дълъг и досаден за четене, което е сигурно, че ще се случи, защото аз винаги съм многословна...хахах) В този пост ще се обясни част от историята и тайната на Лабиринта. След това вече по най-бързия начин всички замесени във войната трябва да се насочим към Мейкю. С по един пост Шизука да напише как вече е приключил с обучението си и тръгва да търси отмъщение, а Саске да пише как и той приключва със своето обучение и после в Ириуми получава тайна мисия да отнесе тайно послание до Ишикагето(важно - пътят на Саске е през страната на пленините и оттам с кораб директно до страната на камъка и оттам - може с каруца до Мейкю... или просто пеша). После, когато се засечете на скайп - напишете нещо общо относно това как се срещате и заедно пристигате в Мейкю. И т.н.... да я свършваме вече тая война до края на месеца =)
Сря Фев 26, 2014 12:52 pm by Акарасу
» Лаф4е
Пет Окт 12, 2012 2:44 pm by Акарасу
» Лъки Узумаки
Сря Окт 03, 2012 5:57 pm by Акарасу
» Мейкю
Сря Сеп 26, 2012 9:22 pm by Шизука
» Mori no kuni
Сря Сеп 12, 2012 1:13 pm by Шизука
» По пътя към Мейкю...
Нед Сеп 02, 2012 8:50 am by Саске
» Ishi no kuni