by Акарасу Съб Авг 04, 2012 1:32 pm
[00:26:38]Akarasu: Не знам доколко мога да го обясня накратко, но ще се пробвам. Страните и скритите села са измислени, така че ще трябва да ги научите, има тема за тях, където е описана и историята на предишните две велики войни. Третата война, която планираме сега, ще е продължение на започнатато през първите две. Лидерът на Микадзуки(което е нещо като Акатски) е всъщност идеолог на организацията, той не дава преки заповеди, той само дава идеи и философии, които шинобитата от Аней гакуре следват. Микадзуки е организация, която помага на хората в страната на горите, но и върши престъпления. Микадзуки вярват, че няма мир без война, че след всеки мирен период трябва да има период на война. Техният лидер в сянка се смята за бог, защото има техниките, за да остане безсмъртен и смята, че той е причинил и двете големи войни и ще причини и третата, смята се за вездесъщ и недосегаем. Лидерът на страната на камъка Ишикагето, е наследник на мисията да спре лидера на Микадзуки, да спре неговото обожествяване, да го унищожи веднъж завинаги. Ако това изобщо е възможно.
Лидерите на Ириуми гакуре и Муракумо гакуре съставят план, според който да поемат нещата в свои ръце този път и да не позволят войната да засегне техникте страни, които по принцип са естествено защитени, защото делят един остров на юг от континенталната част. Те планират да изпратят джинджурикито на деветоопашатата в Мейкю, знаейки, че Ишикагето ще поиска да отнеме Кюби, за да го използва като свое оръжив във войната. Целта е Кюби да се развилнее там, а Микадзуки да се съзползват, да нападнат и войната да започне преждевременно.
Микадзуки не действат заедно, но действат организирано, те са шинобита без ясна цел, правят каквото решат в момента, могат да се оттеглят от битка, могат да се избият помежду си. Каквото и да се случи обаче, идеите на лидера им за войната ще се окажат верни, той не се интересува дали Микадзуки ще победят, важното е да има война. Точно затова Ишикагето иска да го унищожи, за да не се върне светът на шиноби към ера на вярване в богове, и то в един бог, което е по-лошо. Той трябва да бъде убит, за да се докаже, че не е бог.
Главните действащи лица са Акарасу – което също е един вид безсмъртна нейният план е да се бие с лидера на Миказдуки, търсейки си достоен съперник.(Техниките ми, на Акарасу, са малко оуверпауърд, но – по принцип не се бия(освен с измисени от мен герой) така че няма защо да се притеснявате, не играя пауър плей.
Саске е джинджурикито на Кюби.
Шизука е... той не обича да се бие, ама ако се налага, ще го направи. Той е тръгнал да търси отмъщение за клана си, който е бил унищожен, но ще попадне в центъра на войната.
Общо взето във форума всеки може да пише своя история, да има допълнителни герои, с които да играе и просто трябва все пак да се съобразява донякъде с основните глобални събития, които се случват, тоест с войната.
Уаши Учиха е брат на Саске, но го движа аз, както и неговия партньор в Микадзуки – Гакари. Аз движа и всички кагета засега, но ако някой иска да е каге – или взима героят както е описан досега от мен или правим история, според която кагетата се сменят и си създавате свои герои.
Сря Фев 26, 2014 12:52 pm by Акарасу
» Лаф4е
Пет Окт 12, 2012 2:44 pm by Акарасу
» Лъки Узумаки
Сря Окт 03, 2012 5:57 pm by Акарасу
» Мейкю
Сря Сеп 26, 2012 9:22 pm by Шизука
» Mori no kuni
Сря Сеп 12, 2012 1:13 pm by Шизука
» По пътя към Мейкю...
Нед Сеп 02, 2012 8:50 am by Саске
» Ishi no kuni